Feriepasning

Byrådet i Næstved Kommune har besluttet, at der er nogle dage om året, der er lukkedage. Det er tirsdag og onsdag før påske, tre uger i sommerferien og mellem jul og nytår.

På disse dage er der mulighed for at få feriepasset sit barn, hvis man har behov for det.

Skattekisten hører til feriepasningen for områdeinstitution Nord Land sammen med institutionerne Eventyrhuset, Børnehjørnet, Haletudsen, Rumlepotten.

I vores område er det Eventyrhuset eller Ønskeøen der er feriepasningsinstitutioner. At være en feriepasningsinstitution vil sige at Ønskeøen og Eventyrhuset stiller lokaler til rådighed, og at vi, i princippet åbner en 6 institution, der kun har åbent i ferieperioder. Eventyrhuset lokaler ligger på Birkevænget 199 4160 Herlufmagle Det er muligt at ringe til Eventyrhuset på telefon 55887350

Ønskeøen ligger på Mælkevejen 1 4700 Næstved.

Det er muligt at ringe til Ønskeøen på tlf: 55887360

Personalegruppen i ferieinstitutionen består af 1-2 medarbejdere fra hver af de fem institutioner og de daglige ledere skiftes om at varetage ledelsen.

Før pasningen laver daglig leder en feriepasnings undersøgelse via Aula. Det er meget vigtigt at I som forældre svarer på undersøgelsen om I har behov for pasning eller ej indenfor tidsfristen. Hvis der er behov for at ændre oplysningen om jeres barn holder ferie efter tidsfrisen skal I henvende jer til personalet på stuen eller til den daglige leder.

Inden ferieperioden udarbejder vi et orienteringsbrev om den konkrete feriepasning til jer forældre, som I bedes læse. Selvom pasningen foregår i Eventyrhuset eller Ønskeøen, så kan der være anderledes forhold I skal være opmærksomme på.

Husk at give besked til os, hvis I alligevel ikke får brug for pasningen.

Under feriepasningen skal I vide, at selvom der er personale med fra Skattekisten er det ikke sikkert de er på arbejde når jeres barn kommer, så indstil jer på at det kan være en anden voksen der tager imod jer.

I feriepasningen får jeres barn en feriegarderobe og et navneskilt. Personalet fra Skattekisten sørger for at medbringe stamkort og øvrige oplysninger på jeres barn.

Husk at ringe til Eventyrhuset eller Ønskeøen hvis I holder en fridag eller jeres barn bliver syg under feriepasningen.

Efter feriepasningen vil vi meget gerne have tilbagemeldinger om der er noget vi med fordel kan gøre anderledes og bedre.